Honden UNIEF LEUVEN

 

Opvoeding voor uw hond, in een rustige, groene omgeving aan de rand van Leuven.

  Gun uw viervoeter een goede scholing en pluk er mee de vruchten van.

Jouw hond leert op een ontspannende wijze sociaal en gehoorzaam te zijn.

Beste “student(in)”,


De “Profs” van de Honden Unief Leuven heten u en uw trouwe viervoeter van harte welkom.


In onze club wordt les gegeven volgens het gehoorzaamheids-programma van de Koninklijke Kynologische Unie St Hubertus, zonder twijfel de beste keuze wanneer U een hond wil waar je

“ overal mee kan komen”, ongeacht grootte, ras of afstamming.


Immers, vorming van goed opgevoede honden, die luisteren naar hun baas en zich sociaal gedragen tegenover medemens en hond, is onze voornaamste doelstelling.


Dat dit het beste kan in een toffe clubsfeer met ervaren instructeurs hebt U alvast begrepen, maar zonder dat je thuis hoeft te “blokken”  zal toch een minimum aan “huiswerk” noodzakelijk zijn, wil je snel succes boeken.


Verwacht geen wonderen op één week tijd. Een hond opvoeden is hem ‘begrijpen’ en je inleven in de ‘gedachtengang’ van je hond en dit is een werk van enkele maanden. Maar wat de “superhonden” uit de D-klas kunnen, kan jouw hond op tijd en stond ook, als je maar consequent blijft in de opvoeding, met veel doorzettingsvermogen en veel geduld.


Onbezoldigd staan wij steeds klaar om je met raad en daad bij te staan.


Onze  grootste beloningen vinden we in het creëren van alweer een nieuwe, onverwoestbare baas-hond relatie, en dat vinden we onbetaalbaar.


Het bestuur en de instructeursBeste HUL-leden en sympathisanten,

Na jaren van zoeken, onderhandelen, teleurstellingen, afwachten, opnieuw zoeken en doorzetten hebben we eindelijk een mooi en ideaal terrein met eigen kantine gevonden in de Zavelstraat 13 te Kessel-Lo.

Het bestuur.